DYER

Te gjitha produktet nga Dyert.

DRITARE

Te gjitha produktet nga Dritaret.

FASADA

Te gjitha produktet nga Fasada.

ROLETA

Te gjitha produktet nga Roletat.

DYER GARAZHAVE

Te gjitha produktet nga Dyert e Garazhave.

XHAMI

Te gjitha produktet nga Xhami.

PËR NE

Zgjidhja komplete për ndërtim të jashtëm dhe të brendshëm duke filluar nga projekte të vogla siç janë: Shtëpitë private, zyrat, restaurante deri tek projektet e medha si: banesa, hotele, objekte afariste, qendra tregtare, spitale, banka etj.

Kompania është pjesmarrëse në implementimin e shumë projekteve të medha brenda dhe jashtë vendit ku ka përfunduar të gjitha punet me sukses dhe në mënyrë profesionale i është përshtatur të gjitha kërkesave të parashtruara në projekt. Projekti i juaj mbikqyret nga profesionist nga moment i planifikimit deri tek momenti i përfundimit të projektit.

Dyer
79%
Dritare
96%
Fasada
92%
Roleta
82%
Dyer për Garazha
91%
Xhami
85%
WE

Produktet

Dyer të jashtme nga plastika

Dyer të jashtme nga plastika

Roleta mbi Dritare

Roleta mbi Dritare

Line 6800 Lift & Slide

Line 6800 Lift & Slide

Panel me vija të theksuara

Panel me vija të theksuara

Line Fasadë Strukturor

Line Fasadë Strukturor

Gilindera të Xhamit

Gilindera të Xhamit

"Kurrë mos dyshoni se një grup i vogël i njerëzve, të zhytur në mendime dhe të përkushtuar mund të ndryshojë botën. Në të vërtetë, kjo është gjëja e vetme që ndonjëherë ka ndodhur."

LINE GROUP

e-MARKETING

Katallogu

Katallogu

QR Kodi

QR Kodi

Instalo aplikacionin "QR Reader" ne SmartPhone tuaj dhe mund te na gjeni edhe duke fotografuar kete.

Broshura

Broshura

Come and Work with Us

Kontakto

lokacioni1 Zona Industriale, 30000, Pejë, Kosovë

lokacioni2 rr. Shefqet Shkupi, 10000, Prishtinë, Kosovë

phone +386 (0)49 232-003
+377 (0)44 438-538

Email info@linegroup-ks.com
www.linegroup-ks.com
Kastrioti-3
LineGroup-2b